4 věci, které Vám vadí na ořechovém másle – a co s nimi

_DSC0384.JPG

1. Rychle se usazuje

Oříškové máslo Nutspread je 100% přírodní produkt – neobsahuje proto žádná éčka v podobě  emulgátorů a stabilizátorů, které by bránily oddělování oříškové a olejové složky. V tomto se liší od běžných slazených pomazánek z obchodu, které si díky přídatným látkám drží stále stejný nepřirozený vzhled - zkuste nechat nutelu někde měsíc otevřenou, nepoznáte rozdíl :D My samozřejmě touto cestou jít nechceme, proto je nutné obsah sklenice před konzumací zamíchat (ideálně čistou lžičkou, aby Vaše ořechová pomazánka nechytla plíseň). Pak je máslo opět krásně jednotné a krémové. Těch pár vteřin práce za to stojí, nemyslíte? 

 2. V chladu rychle ztuhne

Je Vaše kokosovo-makové máslo ztuhlé na kámen? To je normální jev! Ze stejného důvodu jako v bodě č. 1 také másla s obsahem kokosu přirozeně snadno tuhnou. Kokosový tuk tuhne už při teplotě okolo 20 stupňů – určitě jste se tak už setkali s vysráženými krystaly kokosu na povrchu krému. Ač to tak možná na první pohled nevypadá, takové máslo je naprosto v pořádku, stačí ho jenom lehce nahřát v mikrovlnce, na topení nebo vodní lázni a poté opět promíchat.

3. Je málo sladké

Co málo sladké – 100% ořechová másla Nutspread jsou naprosto neslazená! Ač není určitě pravda, že cukr je jediný zabiják lidstva a viník nadváhy, zrovna v ořechovém másle je chuť cukru vyloženě na závadu :-) Používáme natolik exkluzivní suroviny, že zabít jejich chuť cukrem vážně nechceme. Až si dáte třetí lžičku našeho 100% másla z lískových oříšků, z para ořechů nebo třeba Tria z kešu, kokosu a lahodných loupaných mandlí, dáte nám za pravdu!

 4. Je až moc dobré!

Od bodu číslo 3 k bodu číslo 4 vede většinou velmi rychlá a krátká cesta :) Jakmile si zvyknete ořechová másla Nutspread v jídelníčku mít, těžko se jich kdy budete vzdávat – možná pak zjistíte, že Vaše spotřeba strmě roste. Máme dobrou zprávu: Tuhle závislost léčit nemusíte :) Ořechové krémy Vás zásobí Vás zdravými tuky (omega-3 a omega-6 mastnými kyselinami) a minerálními látkami, dodají sílu Vašim vlasům, svalům a kostem, vyživí Vaši pleť, nehty i nervovou soustavu. Jídla, do kterých si přidáte ořechové máslo, mají přirozeně nižší glykemický index a zasytí Vás tak na delší dobu – tím brání výkyvům krevního cukru, chuti na sladkosti a následnému přejídání. Zkrátka samé benefity! Tak s chutí do nich :) 

Zajímá vás, co je u nás nového?

Sledujte nás