Rozhovory

PCOS, Nutspread a Indiánky - jak to jde dohromady? Čtěte a pochopíte... :)

PCOS, Nutspread a Indiánky - jak to jde dohromady? Čtěte a pochopíte... :)
"Na začátku všeho byl strach a trauma. To bylo ale zároveň velkým motorem ke změně - začít žít podle svého a nikoliv podle ostatních." Přečtěte si příběh o vzniku 1. neziskové organizace zabývající se neplodností dvou mileniálek Ann a Káji. "Dvě dívky poprvé o neplodnosti veř...
Celý článek

Aneta Londa, La Zmrzka: "Chřestová nebo pivní zmrzlina? Češi se nebojí ničeho!"

Aneta Londa, La Zmrzka: "Chřestová nebo pivní zmrzlina? Češi se nebojí ničeho!"
Studené léto nám pomalu končí a Vy jste si ani nestihli zajít na opravdu poctivou zmrzlinu? Pak přijměte naše pozvání do rodinného podniku La Zmrzka - zdejší s láskou vyráběná zmrzlina je plná čerstvých surovin, svěžích chutí a kvalitních ingrediencí - a získá si Vás bez ohledu na to, jestli jí bude...
Celý článek

Kniha Závislá na čokoládě? Pro mě obrovský "aha" moment

Kniha Závislá na čokoládě? Pro mě obrovský "aha" moment
Máte občas pocit, že celý Váš život je jeden velký problém? Pak pro Vás máme rozhovor, který Vám otevře oči - a to doslova. Paní Božena Gogoláková je od narození nevidomá. Přesto má šestiletou dceru, přesto se zajímá o zdravé stravování a správnou výživu a přesto – anebo právě proto – se dostala ...
Celý článek

Lenka Studníková, Electra Bakery: Raději čerstvé jablko, než pseudocukroví plné náhražek!

Lenka Studníková, Electra Bakery: Raději čerstvé jablko, než pseudocukroví plné náhražek!
Varování: Tento rozhovor nečtěte před spaním, jinak riskujete akutní touhu po vybílení ledničky :D Paní Lenka Studníková si otevřela před rokem v Uherském Hradišti moderní cukrářskou výrobnu Electra Bakery - a zájem o její dortíky, zákusky a cupcaky je ohromný. Proč? Vymýšlí si vlastní neotřelé rec...
Celý článek

Výkrmná dieta v Motole? Raději to nechtějte slyšet!

Výkrmná dieta v Motole? Raději to nechtějte slyšet!
Náhody neexistují? Po publikování prvního rozhovoru s Adélou Doležalovou na téma Mentální anorexie jsme o povídání o této nemoci požádaly další z Vás - Nikolu Kučerovou - a až zpětně jsme zjistili, že se obě dívky narodily naprosto přesně stejný den a stejný rok. To ovšem není to jediné, co ...
Celý článek

Adéla Doležalová: Mentální anorexie? Psychiatra navštěvuji dodnes!

Adéla Doležalová: Mentální anorexie? Psychiatra navštěvuji dodnes!
Nemoc, o které se nemluví? Podruhé boříme tabu - a po minulém rozhovoru o Crohnově chorobě tentokrát přinášíme upřímnou zpověď jedné z Vás o mentální anorexii. Nechtěli jste náhodou už někdy také "jenom trošku zhubnout"? Studentka Adéla Doležalová Vám popíše, jaké to je, když se hubnutí vymkne ...
Celý článek

Klárka Sedláčková: Crohnova choroba? Zahoďte sebenenávist!

Klárka Sedláčková: Crohnova choroba? Zahoďte sebenenávist!
Crohnova choroba - těžko se diagnostikuje, špatně se léčí, ještě hůře se o ní mluví. Naše věrná zákaznice Klárka ovšem udělala výjimku - a v jednom z nejotevřenějších rozhovorů, který jsme kdy publikovali, pravdivě a upřímně popsala svůj každodenní boj s touto autoimunitní nemocí. Co smí a nesmí jís...
Celý článek

Lenka Lišková: Jakmile Nutspread ochutnáte, jiné máslo chtít nebudete :)

Lenka Lišková: Jakmile Nutspread ochutnáte, jiné máslo chtít nebudete :)
Čeho si v dnešní době obzvlášť vážíme? Rozhodně zákaznické loajality! A když nám navíc všímavá zákaznice napíše upřímný, nezištný a pozorný článek, nelze se s Vámi o něj nepodělit :) Tady ho máte!Děkujeme Lence Liškové a uděláme vše pro to, abychom si udrželi svoji skvělou úroveň :)...
Celý článek

Jiří Mareš, Trvalé Pytliště: Přijít si můžete i pro pár gramů másla!

Jiří Mareš, Trvalé Pytliště: Přijít si můžete i pro pár gramů másla!
Chodit nakupovat do bezobalové prodejny, obtěžkaný vlastními sklenicemi, pytlíky a dózami? Pro spoustu lidí stále něco nepředstavitelného - studenti Jiří Mareš a Nikola Kojanová se to ovšem snaží změnit. V říjnu otevřeli v Českých Budějovicích bezobalovou prodejnu s názvem Trvalé Pytliště - a co těš...
Celý článek

Lenka Žďánská, Dobřanská zmrzlina: Kvalitní zmrzlinu z prášku neuděláte!

Lenka Žďánská, Dobřanská zmrzlina: Kvalitní zmrzlinu z prášku neuděláte!
Sen každého zmrzlináře? Dělat zmrzlinu, na kterou lidé stojí fronty! Přesně taková se vyrábí už dvacet let v malém městečku Dobřany v západních Čechách. Jelikož naše firma Nutspread je pyšným dodavatelem a partnerem Dobřanské zmzlinárny, požádali jsme její majitelku, paní Lenku Žďánskou, před koncem...
Celý článek
Zajímá vás, co je u nás nového?

Sledujte nás