Naprosto jednoduchý a přitom výborný podzimní recept! Využijte dýňové úrody a smetanové chuti kešu a připravte si tuhle báječnou sytou polévku..
Pro 4 osoby potřebujeme:
600 g dýně hokkaido
200 g neslazeného krému Nutspread z kešu ořechů + 50 g na ozdobu
1 litr hovězího vývaru
Máme-li doma vývar hotový, máme velkou část práce ušetřenou. My jsme si ho připravili pěkně od základů - chce to jen hovězí maso s kostí..
..kořenovou zeleninu a dvě hodinky času :)
Hotový vývar přecedíme a na 10 minut do něj vložíme dýni nakrájenou na kostičky.
Směs poté přemístíme do mixéru, přidáme máslo z kešu ořechů a vše rozmixujeme na hladký hustý krém. Na talíři ozdobíme kopečkem kešu másla, případně hrtí čerstvých oříšků.